Vanliga frågor FAQ & SUPPORT

Här får du enkelt svar på dina frågor om skolfotoweb.se!


Varför kommer inte bilderna hem för påseende??

Vi skickar inga papperskopior för påseende, du har dina bilder tillgängliga på www.skolfotoweb.se för påseende. Vi sparar genom detta mycket på vår miljö och ökar valfriheten för dig som kund.

Jag har inte fått någon faktura i mitt bildpaket.

Faktura skickas i separat mail eller så har du redan betalat med annat betalningsalternativ vid beställningstillfället.


Hur gör jag för att beställa ytterligare bilder?

Det gör du enkelt direkt på nätet, genom att logga in med dina inloggningsuppgifter, på www.skolfotoweb.se kan du beställa ytterligare bilder som du vill ha. Vi behåller dina bilder på webben i 1 år. Om du vill göra en beställning efter att bilderna tagits bort från webben, kontakta din fotograf eller info@skolfotoweb.se


Jag har loggat in och betalat men inte fått några bilder.

Det kan ta upp till åtta dagar innan bilderna kommer fram. Om tiden överskridits, kontakta info@skolfotoweb.se så hjälper vi dig!


Vad kostar det att handla på skolfotoweb.se?

Priset beror på hur många och vilka bilder du beställer. Priserna som gäller vid beställningstillfället ser du på skolfotoweb.se. Priserna är angivna i svenska kronor (SEK) inklusive moms. För frakt tillkommer en avgift som framgår vid beställning.


På vilka sätt kan jag betala?

Med kortköp, internetbank eller faktura, även delbetalning finns som tillval. Din bank kan i vissa fall kräva att du verifierar ditt betalkort innan köp, detta för att öka säkerheten vid internetköp.


Jag kan inte gå vidare från kassan. Vad är fel?

Prova alltid med att uppdatera sidan. eller ännu bättre, starta om datorn och börja om från början. Hjälper inte det heller skicka oss felmeddelandet och hur vi kan kontakta dig så ska vi försöka att hjälpa till. Gärna mail: info@skolfotoweb.se eller ring 010-810 47 40 Telefontid måndag-fredag 9:00-11:00 & 14:00-16:00


Vem kontaktar jag om jag har frågor om min faktura?

Maila din fråga till info@skolfotoweb.se


skolfotoweb.se följer GDPR:s normer